Om Plusteknik

 

Plusteknik er startet og grundlagt af undertegnede i 2018. 

Ideen med Plusteknik er at tilbyde teknisk assistance indenfor flere tekniske områder.

Min mangeårige praktiske erfaring samt store interesse for teknik gør, at jeg kan hjælpe med de fleste tekniske opgaver indenfor blandt andet de tekniske installationer i byggebranchen, industrien og kølebranchen.
Fagområderne smelter tit sammen idag, især på store komplekse installationer og på den tekniske side i byggebranchen. Denne problematik gør, at der indimellem går hårdknude i byggeprocessen, eller at ting  går tabt, på grund af manglende afklaring og ansvars placering. Min erfaring fra flere fag gør, at jeg kan danne mig et samlet overblik og afklare hvor snitfladerne er samt være med i den tekniske dialog på tværs af fagene.

Det er ikke vigtigt for mig, om det er min pc og kuglepen, eller multimeter og skruetrækker jeg arbejder med – det vigtige for mig er, at de tekniske installationer som opgaven handler om virker og giver mening for brugeren.

Min baggrund

Jeg har de sidste +20 år arbejdet med teknik.

Jeg startede med en uddannelse som automatikmekaniker i plastindustrien. Efterfølgende arbejdede jeg en årrække i plastindustrien. Opgaverne var mange, fra reparation af plastmaskiner til opbygning og opstart af robotanlæg. Arbejdet var en god blanding af el, luft & hydraulik.
Senere kom tiden til at prøve noget nyt og et brancheskift til kølebranchen blev en realitet. Jeg tog en uddannelse som køletekniker.
Tiden i kølebranchen vakte min interesse for et nyt område indenfor teknik, CTS. Jeg skiftede igen branche og begyndte som CTS tekniker. Tiden i CTS branchen gav mig et indgående kendskab til ventilation, varme, indeklima, styring og regulering.
Efter CTS branchen kom turen til det forholdvis nye i byggebranchen, commissioning.
Jeg blev ansat som commissioning tekniker, og kom med i et team der håndterede commissioningopgaver på et større hospitals-byggeri, endnu engang en meget lærerig periode.
Efter tiden som commissioning tekniker blev Plusteknik startet.

Spørgsmål som jeg mener er vigtige at stille, når det handler om teknik:

Giver det mening for brugeren?
Virker det?
Hvordan virker det?
Hvorfor virker det ?

Heine Jensen
Tekniker & ejer
Plusteknik

Kontakt os i dag

Hvis du vil vide mere eller har spørgsmål til os, er du velkommen til at skrive til:  hj@plusteknik.dk
Du kan også ringe til os på:
5253 4739